Spitalul din Mediaş îşi dotează secţia ATI cu aparatură de 1,5 milioane de lei

Social

Spitalul Municipal din Mediaş îşi va dota Secţia de Terapie Intensivă cu aparatură în valoare de 1,5 milioane de lei, bani donaţi de compania Romgaz, cu sediul central în oraş, a anunţat primarul Gheorghe Roman.

“Vă informez că în urma discuţiilor pe care le-am avut cu conducerea societăţii Romgaz, cu domnul director general Adrian Volintiru şi ca urmare a bunei colaborări dintre Romgaz şi Primăria Mediaş, Spitalul Municipal Mediaş a primit o sponsorizare de 1.500.000 lei. Le mulţumesc în numele tuturor medieşenilor pentru susţinerea comunităţii noastre în această perioadă grea pentru noi toţi. Conform contractului, aceşti bani au ca destinaţie dotarea secţiei de Terapie Intensivă cu aparatura specifică. Astfel, se vor achiziţiona ventilatoare mecanice de respirat, defibrilatoare, paturi multifuncţionale pentru Secţia de Terapie Intensivă şi aparate pentru monitorizarea funcţiilor vitale”, a spus primarul Gheorghe Roman.

Primarul Mediaşului a mai anunţat şi că toţi cei 32 de medici de familie din municipiu şi din satul aparţinător, Ighişu Nou, urmează să primească 3.200 de măşti de protecţie şi tot atâtea perechi de mănuşi de unică folosinţă. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.