Închideri de trafic pentru desfășurarea Turului Ciclist

Social

Cea de-a X-a ediție a Turului Ciclist al Sibiului se va desfășura în perioada 23-26 iulie 2020. Concurenții vor parcurge un Prolog contratimp de 2 km în centrul istoric al Sibiului și un număr de peste 470 km în două etape și două semi-etape ce vor străbate împrejurimile orașului, ajungând până la Păltiniș și Bâlea Lac.

Pentru buna desfășurare a competiției, circulația și locurile de parcare vor fi restricționate după cum urmează:

  • Joi, 23 iulie, în intervalul orar 17.15-20.00, circulația va fi închisă pe traseul Prologului: Piața Mare-Piața Mică-Piața Huet-str. Alexandru Odobescu-str. Centumvirilor-str. Tribunei-str. Mitropoliei-str. Samuel Brukenthal-Piața Mare-str. Nicolae Bălcescu-str. Cetății-str. Papiu Ilarian-str. Tipografilor-Piața Schiller-str. Arhivelor-Piața Mare. De asemenea, tot în data de 23 iulie, cea mai mare parte a parcărilor de pe traseul Prologului vor fi restricționate în intervalul orar 6-21. Atenție! Piața Mică va fi închisă complet între orele 6-22.
  • Pentru desfășurarea primei etape, vineri, 24 iulie, accesul va fi restricționat pe străzile Avram Iancu și General Magheru între orele 10.30-10.50, iar câteva locuri de parcare din ambele capete ale străzii Avram Iancu vor fi închise în intervalul 6-21.
  • Sâmbătă, 25 iulie, pentru desfășurarea celei de-a II-a etape, circulația pe Bulevardul Victoriei, pe tronsonul cuprins între str. Codru Drăgușanu și str. Transilvaniei va fi oprită în intervalul orar 11-16, iar între orele 16-20 între străzile Avrig și Transilvaniei. Locurile de parcare de pe Bulevardul Victoriei  de la intersecția cu str. Avrig și până la intersecția cu str. Transilvaniei) vor fi restricționate  în intervalul orar 6-21.De asemenea, tot în data de 25 iulie, accesul pe străzile Avram Iancu și General Magheru va fi restricționat între orele 13.30-13.50, iar câteva locuri de parcare din ambele capete ale străzii Avram Iancu vor fi închise în intervalul 6-21.
  • Pentru desfășurarea semi-etapei IIIB de duminică, 26 iulie, accesul pe str. Avram Iancu va fi oprit în intervalul orar 17.30-17.50, iar câteva locuri de parcare de pe această stradă vor închise de la 6 la 21. De asemenea, în intervalul orar 17-21, circulația va fi oprită pe străzile: Mitropoliei (între str. Tribunei și str. Odobescu), Alexandru Odobescu, Konrad Haas și Măsarilor (între str. Konrad Haas și str. Cojocarilor). Locurile de parcare de pe str. Târgu Peștelui și str. Alexandru Odobescu (tronsonul cuprins între str. Mitropoliei și str. Moș Ion Roată) vor fi închise între orele 6-21.

Organizatorul Turului Ciclist a semnalizat corespunzător toate aceste închideri. Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, să aleagă rutele ocolitoare, iar pentru a parca, să se orienteze spre alte locuri disponibile în zona de interes. De asemenea, agenții economici și proprietarii de terase din zonele afectate de Prologul din data de 23 iulie sunt rugați să aprovizioneze în ziua anterioară.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.