Noi măsuri adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru Municipiul Sibiu, în perioada 24 octombrie- 6 noiembrie

Social

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a adoptat noi măsuri pentru protecția populației, în contextul situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus. Măsurile suplimentare au fost adoptate ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate, în municipiul Sibiu incidența cumulată a cazurilor depășind 3/1000 de locuitori.

Redăm măsurile obligatorii care privesc municipiul Sibiu, parte integrantă din hotărârea nr. 64/23.10.2020, aplicabile începând de sâmbătă, 24 octombrie (ora 0.00) până în data de 6 noiembrie 2020 (ora 24.00):

– !!! Obligativitatea purtării măștii de protecție și în spațiile publice deschise

– Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă.

– Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive–in este interzisă.

– Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și /sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă. În situația în care activitatea acestor operatori economici este restricționată sau închisă, se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.

– Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

– Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.