Teatrul Gong e alături şi de cei mai în vârstă din comunitatea noastră!

Divertisment

O parte din actorii şi tehnicienii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu vor citi poveşti prin telefon persoanelor singure, cu vârsta peste 65 de ani.

În contextul epidemiologiei cu noul coronavirus, pe perioada stării de urgenţă, angajaţii Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu vor încerca să fie alături de cei mai vulnerabili membri din comunitate. „Doar împreună vom reuşi să trecem peste ceea ce se întâmplă în jur! Ne-am propus să venim în sprijinul administraţiei locale, care depune eforturi pentru limitarea răspândirii acestui virus. Colaborăm, de asemenea, foarte bine cu Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Sibiu, pentru identificarea acelor persoane care s-ar putea bucura de un apel telefonic din partea noastră. Vom încerca să îi asigurăm pe cei mai în vârstă că nu sunt singuri în această perioadă şi că au un prieten cu care pot conversa telefonic. În timpul stagiunii, s-a întâmplat să avem ca spectatori grupuri de seniori, fără nepoţi, dar care se bucurau de spectacolele noastre pentru că le aduceau bucurie, după cum ne-au mărturisit. Sperăm să îi revedem şi pe ei cât mai curând, sănătoşi, la teatru!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

În acest moment, toate spectacolele şi manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată. „Actorii şi tehnicienii noştri lucrează pentru două noi spectacole şi încercăm să repetăm cât mai eficient, în limitele date, atât la scenă, cât şi de acasă.”, mai adaugă Adrian Tibu.

Cei care doresc să se înscrie pe această listă o pot face şi telefonic la numărul 0269 211 349 sau prin e-mail la organizare@teatrulgong.ro, în limita resurselor interne de care dispune instituţia.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.