Artişti din trei ţări, aleşi să participe la Festivalul de Artă Stradală (10-16 august)

Divertisment

Organizatorii Festivalului de Artă Stradală din Sibiu (SISAF) au anunţat, luni, că 11 artişti şi grupuri din România, Franţa şi Ucraina au fost aleşi, în urma selecţiei proiectelor, să participe la ediţia din acest an, care va avea loc în perioada 10 – 16 august.

„Cu toţii aveam o viziune puternică asupra viitorului, dar ceea ce ne-a învăţat 2020 este că ‘schimbarea este singura constantă’. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să rămânem în armonie cu noi înşine şi să ne întoarcem la origini. Să construim împreună o lume mai bună, mai luminoasă şi colorată! We got the power!”, transmit organizatorii SISAF despre conceptul ediţiei din acest an.


Sursa foto: Sibiu International Street ART Festival

Potrivit sursei citate, la Sibiu au confirmat prezenţa câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti de artă stradală din România – Pisica Pătrată, Sweet Damage Crew, John.S sau Kaps Crew, dar şi alţi artişti apreciaţi, ATOMA (Andreea Toma), Lucian Sandu-Milea şi Homeboy.

Sursa foto: Sibiu International Street ART Festival

SISAF se organizează de şase ani. Galeria de Street Art în aer liber din Sibiu, ce însumează acum 84 de lucrări şi 8.100 mp de culoare, va fi completată, în acest an, cu noi murale cu tema ediţiei – #Origins.

Sursa foto: Sibiu International Street ART Festival AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.