Cenușăreasa, în premieră la Teatrul Gong!

Divertisment

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 4 iulie, de
la ora 10:00, premiera spectacolului „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Spectacolul va fi prezentat în aer liber, în curtea interioară a teatrului, cu respectarea regulilor de distanțare socială și de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus. Biletele pentru cele 6 reprezentații programate la finalul acestei săptămâni au fost deja epuizate.
Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se
constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Versiunea în limba germană a spectacolului a avut premiera anul trecut, pe data de 12 septembrie.
Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani. Având în vedere contextul epidemiologic, la o reprezentație vor participa doar membrii aceleiași familii, astfel încât să nu existe niciun risc de interacțiune între copii din grupuri străine. Din acest motiv, spectacolul va avea 6 reprezentații, astfel:
 vineri, 3 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
 sâmbătă, 4 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
 duminică, 5 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
La cererea publicului se pot programa reprezentații suplimentare.

Accesul publicului la oricare din reprezentațiile de mai sus se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare începând cu data de 15 iunie, atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon
0269 210 906, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00. Costul unui bilet este de 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.