Caravana Metropolis – în Piaţa Mică din Sibiu, între 16 şi 19 iulie

Divertisment

Cinematograful călător Caravana Metropolis, ediţia a IX-a, prezintă în Piaţa Mică din Sibiu, în perioada 16 – 19 iulie, de la ora 21,30, unele dintre cele mai bune filme europene noi, informează un comunicat transmis AGERPRES.

În cele patru zile vor fi prezentate filmele „Mizerabilii” regia Ladj Ly – joi, de la ora 21,30; „Sorry We Missed You” regia Ken Loach – vineri, de la ora 21,30; „Dumnezeu există şi numele lui e Petrunija” regia Teona Strugar Mitevska – sâmbătă, de la ora 21,30 şi „Durere şi glorie” regia Petro Almodovar – duminică, de la ora 21,30.

Pentru proiecţia filmelor vor fi folosite un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni şi un ecran gonflabil de 120 metri pătraţi. Evenimentul şi-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european şi de filmul de autor, în general.

Intrarea la toate proiecţiile este liberă, iar accesul se va realiza pe baza regulamentului şi a unui formular completat şi semnat de către toţi participanţii, respectând regulile de participare şi distanţare socială, precizează organizatorii.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.