Concert Ada Milea în Chimniţa Filarmonicii!

Divertisment

Ada Milea va concerta sâmbătă, 15 martie 2020, în noul spaţiu destinat evenimentelor culturale – Chimniţa Filarmonicii. Alături de Ada Milea pe scenă va urca şi Bogdan „Bobo” Burlăcianu, membru al formaţiei „Fără zahăr”. Evenimentul, intitulat sugestiv „Concert în 2”, va începe la ora 20 şi este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu.

Ada Milea s-a născut la Târgu Mureş unde a şi absolvit cursurile Universităţii de Artă Teatrală din localitate, secţia „actorie”. A fost angajată a Teatrului Naţional din Târgu Mureş, apoi a jucat pe scena Green Hours şi Odeon din Bucureşti. O colaborarea inedită a fost cu trupa canadiană Cirque du Soleil. În august 2005 a concertat gratuit la festivalul FânFest, Roşia Montană în cadrul campaniei „Salvaţi Roşia Montană”.

Bogdan „Bobo” Burlăcianu este un interpret şi compozitor român, membru fondator al formaţiilor Fără Zahăr şi The Bread Pits. În 2002 este absolvent al Facultăţii de Biologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” din Iaşi, iar între 2007 şi 2011 studiază Regie Film la Universitatea Hyperion din Bucureşti. Învaţă să cânte la chitară în timpul liceului şi face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaşte pe Bobi Dumitraş, viitorul coleg din Fără Zahăr.

Între 1999 şi 2004 activează în trupa de teatru Ludic la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. În 2001 formează trupa Fără Zahăr şi debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 şi se numeşte „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”. Urmează albumele „Episodu’ 2 de la Dorohoi” şi „Neamul lui Peneş Curcanul”. Între 2004 şi 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica „Voi n-aţi întrebat, Fără Zahăr vă răspunde” în Suplimentul de cultură. O parte din texte sunt publicate în volumul „Voi n-aţi întrebat, Fără Zahăr” vă răspunde, de Bobi şi Bobo, apărut la Editura Polirom în 2006.

În 2004 o cunoaşte pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert „Quijote”, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul după N.V.Gogol, „Deliruri” după poeme de Ion Mureşan, „Alcool” după poeme de Ion Mureşan, „Insula” după Gellu Naum şi Cântece de iarnă.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5), de luni până vineri între orele 10:00-12:00 şi 13:00-16:00 şi online pe www.iabilet.ro.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.