Cumpărături prin telefon, direct de la producătorii locali

Social

Sibienii îşi pot cumpăra produse tradiţionale pentru masa de Paşte direct de la producătorii locali, prin comandă telefonică, după care se face livrarea la domiciliu, a anunţat marţi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean.

„Vă invit, dragi sibieni, să contactaţi cu încredere producătorii locali, care vor veni în sprijinul dumneavoastră prin furnizarea la domiciliu a produselor comandate, şi astfel vă veţi putea bucura şi anul acesta de bucatele tradiţionale, care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte, aşa cum ne-am obişnuit din generaţie în generaţie, pentru păstrarea vie a credinţei şi valorilor creştineşti. Vă mulţumesc pentru că înţelegeţi cât de importantă este siguranţa fiecăruia şi vă doresc ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă pace şi sănătate, iar Lumina Sfântă să vă umple sufletele cu speranţă şi încredere că vom depăşi această grea încercare a vieţii noastre, iar întâlnirile cu familia şi prietenii dragi, care ne lipsesc acum, vor fi cât mai curând din nou motive de bucurie, simţite şi preţuite mai intens ca niciodată. Sărbători Fericite!”, a transmis preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, sibienii care obişnuiau să cumpere produse tradiţionale de la producătorii locali din Piaţa Volantă Transilvania pot consulta acum lista de vânzători şi oferta lor, fie pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu, fie pe pagina de Facebook a acestei pieţe ţărăneşti.

„Ne adaptăm situaţiei actuale şi îndemnăm sibienii să rămână acasă, dar, în acelaşi timp, ne dorim ca aceştia să beneficieze de produse locale tradiţionale pe masa de Paşte. Astfel, Consiliul Judeţean Sibiu a creat o punte de legătură între producători şi consumatori de produse locale pe pagina de Facebook a Pieţei Volante Transilvania, iar cei care doresc să se aprovizioneze pot consulta listele unde le sunt puse la dispoziţie datele de contact ale tuturor producătorilor din piaţă. De asemenea, lista producătorilor locali mai poate fi consultată pe pagina Consiliului Judeţean Sibiu la secţiunea Piaţa Volantă Transilvania”, se mai arată în comunicatul CJ.

De asemenea, există şi un site dedicat producătorilor locali – www.gusturisibiene.ro – unde cumpărătorii pot găsi o piaţă virtuală cu produse tradiţionale. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.