Primăria Sibiu continuă investiţiile în Zona Industrială Vest a Sibiului

Social

Pentru şedinţa Consiliului Local Sibiu din această lună, primarul Astrid Fodor a iniţiat un proiect de hotărâre prin care să se aprobe indicatorii tehnico-economici pentru realizarea iluminatului public eco-eficient în întreaga Zonă Industrială Vest, şi anume pe străzile Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen şi Florian Rieger.

„Anul acesta am finalizat prelungirea străzii Turda, iar anul trecut am modernizat strada Monaco din zona industrială a oraşului. Urmează contractarea lucrărilor pentru modernizarea şi extinderea iluminatului public în întreaga zonă industrială. Iluminatul existent va fi înlocuit cu unul eco-eficient, cu corpuri de iluminat cu LED, cu stâlpi şi reţele noi de alimentare.â

Astfel de investiţii reprezintă unul dintre modurile în care administraţia oraşului oferă suport mediului economic al oraşului” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Un număr de 217 stâlpi noi vor achiziţionaţi şi montaţi, împreună cu 256 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED şi luminozitate superioară. De asemenea, este prevăzută montarea reţelei de alimentare pentru noile corpuri de iluminat şi conectarea reţelei din această zonă la un sistem inteligent de management prin telegestiune (de la distanţă).

Conform studiului de fezabilitate, valoarea estimată a investiţiei este de 7,96 milioane lei.

După aprobarea de către Consiliul Local a indicatorilor tehnico-economici, se va realiza proiectului tehnic şi se va contracta execuţia lucrărilor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.