Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia „Împreună pentru Sănătate”

Social

Nu există un „lucru” mai de preţ decât sănătatea! Un cuvânt simplu, pe care toţi îl folosim adesea: când spunem ce ne dorim, când facem o urare sau când vorbim despre ceea ce preţuim. Şi, deşi nu este ceva material, îi simţim „greutatea” şi importanţa zi de zi! Tocmai de aceea, dezvoltarea serviciilor de sănătate este esenţială pentru toţi, deopotrivă. Şi fiecare dintre noi poate contribui la acest proces. Stă în puterea noastră să facem din „sănătate” mai mult decât un simplu cuvânt! Să facem din el un obiectiv, o datorie a tuturor! Iar cea mai simplă modalitate este la îndemâna fiecăruia: redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia „Împreună pentru Sănătate”!

Implică-te şi contribuie la dezvoltarea serviciilor de sănătate şi la crearea unui sistem sanitar performant!

Asociaţia „Împreună pentru sănătate” – sprijin important pentru SCJU Sibiu

Henri Ford spunea: „A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!”, iar în cuvintele sale regăsim şi crezul nostru: să ne unim pentru un scop comun, să rămânem împreună şi să contribuim fiecare pentru ţelul nostru: un sistem de sănătate modern şi performant!

Asociaţia „Împreună pentru sănătate” a fost înfiinţată în anul 2021 având drept scop atragerea de fonduri băneşti şi bunuri materiale în vederea susţinerii activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru îmbunătăţirea condiţiilor de acordare a asistenţei medicale pacienţilor unităţii medicale. Cunoscând realităţile şi nevoile stringente ale unităţilor sanitare cu paturi, asociaţia are ca obiectiv facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaţiei.

Până în prezent, asociaţia a donat deja spitalului bunuri în valoare de circa 170.000 lei: două ecografe portabile moderne şi un automobil Dacia Dokker, şi are în pregătire noi donaţii! Donaţiile au fost posibile datorită unor sponsorizări generoase primite din mediul privat. Dar pentru ca acest proces să se poată desfăşura în condiţii şi mai bune este nevoie de implicarea unui număr cât mai mare de persoane! Prin urmare, toţi cei care doresc să sprijine acest demers pot contribui prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia „Împreună pentru sănătate”.

Formularul, completat cu datele asociaţiei, poate fi descărcat de pe www.scjus.ro sau puteţi intra în posesia lui la Serviciul Juridic, Relaţii Publice şi Protecţia Datelor cu Caracter Personal al spitalului.

După completarea cu datele dvs., formularul trebuie depus la Serviciul Juridic, Relaţii Publice şi Protecţia Datelor cu Caracter Personal din cadrul spitalului (clădirea Direcţiunii) până în data de 15 aprilie 2022.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .