Teatrul Gong începe anul cu un nou spectacol pentru copii!

Divertisment

Sibiu, 13 ianuarie 2020. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 ianuarie, de la ora 18:00, premiera spectacolului „Povestea lui Măzărel”.

„Povestea lui Măzărel” este un spectacol muzical, ce își propune o incursiune fantastică în lumea din jurul nostru. Construit ca o călătorie printre anotimpuri, spectacolul cu păpuși prezintă povestea unui băiețel mic de tot, cât un bob de mazăre, ce descoperă respectul pentru natură și bucuria prieteniei într-o montare armonioasă, plină de haz. Interactiv și ritmat, spectacolul creat de Aurelia Călinescu și Raluca Răduca, pe muzica lui Claudiu Fălămaș, este o producție de tip caravană, ce va fi prezentat în grădinițele din Sibiu pe tot parcursul anului școlar, fiind ușor de adaptat în orice spațiu. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani.

Premiera oficială va fi prezentată în Sala Studio a Teatrului Gong. Toate biletele pentru premieră au fost deja epuizate.
Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro . Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.