BEJ a validat candidaţii FDGR

Politic

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a validat candidaţii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, funcţiile de primar al municipiului Sibiu, ai oraşelor Cisnădie şi Avrig şi listele de candidaţi pentru consilieri judeţeni şi locali, informează un comunicat de presă al Forumului remis, marţi, AGERPRES.

„Candidaţii FDGR, validaţi de Biroul Electoral Judeţean. Forumul Democrat al Germanilor din România a încheiat procesul de depunere a listelor de semnături pentru validarea candidaturilor lui Gabriel Tischer, candidatul FDGR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Robert Krafft, candidatul la funcţia de primar al oraşului Cisnădie, şi Vasile Gavrilă, candidatul la funcţia de primar al oraşului Avrig. Alături de cei trei candidaţi, au fost validate listele de consilieri pentru Consiliul Judeţean Sibiu şi pentru Consiliul Local Cisnădie. De asemenea, FDGR participă la alegerile din luna septembrie cu echipe de consilieri la Mediaş, Şelimbăr şi Laslea”, se arată în comunicatul FDGR.

Gabriel Tischer este candidatul FDGR pentru preşedinţia CJ, potrivit hotărârii nr. 9/17.08.2020 a BEJ Sibiu.

BEJ a admis toate cele 40 de propuneri ale FDGR pentru funcţia de consilier judeţean.

„Din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean se pot face mult lucruri prin care nivelul de trai şi calitatea vieţii în judeţul Sibiu să cunoască îmbunătăţiri reale, concrete, palpabile. Nu aş fi intrat în această cursă electorală dacă nu aş fi crezut că pot să duc la bun sfârşit proiecte de care toţi sibienii au nevoie. Şi, nu în ultimul rând, simt că am disponibilitatea, resursele şi timpul necesar pentru un nou proiect profesional’, a declarat Gabriel Tischer.

Pe lista de candidaţi pentru funcţiile de consilieri judeţeni se numără şi preşedintele FDGR, Paul Porr.

Pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea FDGR candidează actualul primar, Astrid Fodor. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.