Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, realeasă pentru un al treilea mandat

Politic

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, realeasă pentru un al treilea mandat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte şi ca unul din cei doi viceprimari să fie de la FDGR, ca urmare a rezultatelor scrutinului de duminică.

„Până vom prelua noul mandat, avem timp suficient să vedem cum discutăm şi cu celelalte partide. Cu siguranţă mi-aş dori să avem un viceprimar din partea FDGR şi cred că putem ridica această pretenţie. În rest, după cum am spus, sunt deschisă să discut cu toţi cei care gândesc în felul în care gândim şi noi, strict pentru Sibiu şi sibieni. Mai strict. Tot mereu subliniez, nu mă interesează jocurile politice care se fac în spate”, a declarat primarul Astrid Fodor.

Ea a mai spus că a fost felicitată de către politicieni locali, dar şi de către candidatul independent clasat al doilea, Alexandru Găvozdea, precum şi de preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia, Carmen.

Astrid Fodor a câştigat cu aproape 40% un nou mandat de primar al municipiului Sibiu, primind peste 22.000 de voturi, iar FDGR o să aibă opt mandate de consilieri municipali, potrivit numărătorii paralele a FDGR.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .