PSD şi-a înregistrat candidaţii; fostul ministru Bogdan Trif candidează pentru preşedinţia CJ

Politic

Biroul Electoral Municipal şi cel Judeţean Sibiu au validat listele de candidaţi PSD pentru alegerile locale, liderul organizaţiei judeţene social-democrate, fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), informează un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

„PSD Sibiu şi-a înregistrat candidaţii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean pentru Consiliul Judeţean, pentru Primăria Sibiu şi pentru Consiliul Local al municipiului Sibiu. Biroul Electoral al Municipiului Sibiu a validat, definitiv, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, pe Cătălin Dorian Nicolae Stanciu, şi lista celor 29 de candidaţi ai Organizaţiei Municipale PSD Sibiu pentru Consiliul Local al municipiului Sibiu. Biroul Electoral Judeţean a validat definitiv candidatura lui Bogdan Gheorghe Trif pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu şi a celor 40 de consilieri judeţeni”, se arată în comunicatul PSD Sibiu.

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, candidat pentru preşedinţia CJ, şi-a exprimat încrederea în colegii săi.

„Organizaţia Judeţeană PSD Sibiu a strâns pentru Consiliul Judeţean Sibiu o echipă de oameni capabili şi profesionişti, care îmbină dinamismul tinereţii cu înţelepciunea seniorilor. Ei sunt noua generaţie de politicieni social-democraţi sibieni care fac politică pentru oameni şi în folosul oamenilor, deoarece în această perioadă dificilă, noi punem oamenii înainte de toate. Am toată încrederea în aceşti profesionişti hotărâţi, care vin cu o nouă viziune şi proiecte pentru dezvoltarea judeţul Sibiu.”, a declarat Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, candidează pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Am pornit la drum împreună cu această echipă de profesionişti, oameni tineri şi dinamici, însă avem alături şi experienţa colegilor seniori. Toate proiectele noastre se concentrează pe oamenii, sunt concepute de oameni, pentru oameni, tocmai de aceea întreaga noastră activitate se concentrează pe creşterea calităţii vieţii urbane în municipiul Sibiu şi în zona metropolitană. Punem accent pe Sănătate, Educaţie, Mobilitate, Dezvoltare Urbană şi Dezvoltarea Mediului de Afaceri. Împreună cu colegii mei care se regăsesc pe lista pentru Consiliul Local, dar şi alături de toţi ceilalţi colegi din organizaţie, care ne sprijină cu idei şi soluţii, cu siguranţă vom reuşi ceea ce ne-am propus.”, a declarat Cătălin Stanciu, Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.