Conferinţa gastronomică internaţională I.D.E.A.L. „Building bridges through food”

Divertisment

Muzeul Naţional Brukentahl împreună cu Biblioteca Judeţeană ASTRA şi I.D.E.A.L. Evolution au bucuria ca în data de 23 noiembrie 2019, să vă invite să participaţi la prima conferinţă gastronomică la nivel internaţional.

Vor fi prezenţi 17 speak-eri din 10 ţări diferite, printre care Chefi Michelin, proprietari de restaurante, Manageri Front of House, Sommeliers, organizatori de simpozioane gastronomice la nivel mondial, oameni din industria ospitalităţii.

Simpozionul este organizat de I.D.E.A.L. Evolution (Idei / Dezvoltare/Evoluţie/Abilităţi/Local) şi areca tema centrală”Building bridges through food”.

Dorim să aducem împreună adevăraţi profesionişti, oameni cu verticalitate, oameni de la care putem învăţa, oameni care ne inspiră, reali, necosmetizaţi, umili.

Scopul acestei conferinţe este acela de a realiza o punte de legătură solidă la nivel internaţional intre comunităţile locale, micii producători, chefi, sommeliers, Front of House şi toţi cei care activează în industria ospitalităţii.

Vor fi prezenţi de asemenea, mici producători şi artizani, de la care putem degusta produse locale.

Locaţia evenimentului: Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu

Accesul se realizează pe bază de invitaţie sau bilet. Pentru achiziţionare puteţi accesa link-ul: www.kompostor.ro/10711, iar pentru informaţii suplimentare; www.idealevolution.ro FB: Ideal Evolution Sibiu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.