Modificări în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță

Social

Primăria Sibiu va implementa în următoarea săptămână două modificări importante în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță.

Din 2 martie, sens unic pe un tronson al străzii Litovoi din cartierul Ștrand. Pe tronsonul dintre intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel și strada Cristian se modifică regimul de circulație, din dublu sens în sens unic. Pe tronsonul indicat se va institui sensul unic dinspre sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel spre strada Cristian.

Precizăm că pe tronsonul străzii Litovoi dintre strada Tălmăcel și intersecția cu străzile Ion Albabei și Săcel se va menține circulația în dublu sens.

Din 4 martie se modifică prioritatea pe străzile Viitorului și Moara de Scoarță. Din această dată autovehiculele care circulă pe strada Viitorului vor avea prioritate, iar traficul care va tranzita strada Moara de Scoarță va fi sub incidența indicatorului STOP la intersecția cu strada Viitorului, șoferii fiind obligați să oprească pentru a se asigura.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în aceste zone, în contextul acestor modificări care au avizul Comisiei de Circulație.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.