Noi măsuri adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru Municipiul Sibiu

Social

În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu care a avut loc marți, 20 octombrie au fost adoptate noi măsuri pentru protecția populației, în contextul situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus. Măsurile suplimentare au fost adoptate ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate, în municipiul Sibiu incidența cumulată a cazurilor depășind 1,5/1000 de locuitori.

Redăm măsurile obligatorii care privesc municipiul Sibiu, parte integrantă din hotărârea nr. 60/20.10.2020, aplicabile din 21 octombrie 2020:

  • organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.
  • organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive–in este interzisă.
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și /sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6.00 – 23.00. În situația în care activitatea acestor operatori economici este restricționată sau închisă, se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective.
  • activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.
  • activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook