Restricții de circulație în zona Stadionului Municipal pentru realizarea lucrărilor de modernizare

Social

Firma contractată de Primăria Sibiu pentru execuția lucrărilor la stadionul Municipal va demara lucrările efective la noua tribuna oficială, începând de vineri, 18 septembrie.

Având în vedere că această tribună este amplasată înspre strada Octavian Goga, șantierul se va concentra în această zonă și va necesita ocuparea unei benzi de circulație, pentru amplasarea și manipularea utilajelor.

Pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor și pentru siguranța în trafic, la solicitarea constructorului, Comisia de Circulație a aprobat următoarele restricții de circulație:

– pe tronsonul cuprins între strada Nicolaus Olahus și strada Dimitrie Anghel, circulația pe str. O. Goga se va desfășura doar pe o bandă de circulație și pe un singur sens – dinspre strada Școala de Înot, asigurându-se spațiu suficient pentru circulația autobuzelor; de asemenea, pe acest tronson, locurile de parcare vor fi desființate

– pe cât posibil în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Nicolae Olahus  și Octavian Goga se vor păstra 2 benzi astfel încât banda 1 să fie destinată accesului dinspre strada Școala de Înot spre strada Octavian Goga, iar banda 2 să fie destinată accesului spre strada Nicolae Olahus;

Pentru evitarea aglomerației, șoferii sunt rugați să aleagă rutele ocolitoare pentru deplasare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.