Colegiului Octavian Goga se va extinde prin construcția a două corpuri noi

Social

Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciului de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, a inițiat o procedură de achiziție pentru realizarea proiectului tehnic în vederea extinderii Colegiului Național Octavian Goga, continuând astfel programul de modernizare și extindere a clădirilor unităților de învățământ din Sibiu.

Prin documentația deja realizată, soluția cea mai bună identificată de proiectant pentru extinderea Colegiului Goga este aceea de a construi două corpuri de clădire în curtea acestei unități de învățământ, unul lipit de corpul dinspre strada Mitropoliei și unul de cel dinspre strada Andrei Șaguna. În clădirile care vor fi compuse din parter și două etaje se vor amenaja încă 12 săli de curs care vor fi utilizate de clasele primare și gimnaziale ale Colegiului pentru eliminarea învățământului în două schimburi. Valoarea estimată a investiției din bugetul local este de 9,3 milioane de lei.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ofertele pot fi depuse de către cei interesați până în data de 2 septembrie. Firma câștigătoare va avea termen 6 luni să realizeze și să predea acest document care va furniza detalii referitoare la ridicarea construcțiilor, amenajarea sălilor de clasă și a spațiilor conexe.

Următorul pas va fi contractarea lucrărilor de construcție propriu-zise.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.