Sibiu Music Fest 2019 – Sărbătoarea oraşului Sibiu

Divertisment

Sâmbătă, 14 septembrie, fii prezent în Piaţa Mare la cel mai mare concert al toamnei şi bucură-te de întâlnirea cu artiştii tăi preferaţi!

Ediţia de anul trecut Sibiu Music Fest a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest şi-au propus să le depăşească în acest an, astfel începând cu ora 19:00 se dă chemarea în faţa scenei din Piaţa Mare pentru cea de-a treia ediţie a evenimentului o adevărată sărbătoare a muzicii româneşti şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiştii preferaţi.

Artişti de top vor urca pe scenă şi promit că vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019.

Invitaţii acestei ediţii Sibiu Music Fest sunt: Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.

O scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

Organizatorii îşi anunţă de pe acum intenţia de a transforma începând cu 2020 evenimentul într-un „FEST” în adevăratul sens al cuvântului şi anume pe mai multe zile (2 sau 3), dorind să fie un weekend întreg de sărbătoare muzicală în Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferită în sensul că se va adresa unor segmente diferite de public.

Sibiu Music Fest este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin consiliul local Sibiu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.