Staţie de decontaminare pentru Secţia de Boli Infecţioase, realizată la Universitatea ‘Lucian Blaga’

Social

Inginerii de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) au fabricat o staţie de decontaminare cu produse biocide, care a fost donată Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit unui anunţ făcut miercuri.

“Colectivul Departamentului de Maşini şi Echipamente Industriale din cadrul Facultăţii de Inginerie cu susţinerea Asociaţiei MECROB – Asociaţia pentru Mecatronică şi Robotică Sibiu au construit în laboratoarele facultăţii o staţie pentru decontaminare cu produse biocide. Aceasta a fost donată Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru decontaminarea primară a personalului medical implicat nemijlocit în lupta împotriva virusului COVID-19”, a anunţat ULBS.

Cei mai mulţi pacienţi cu COVID-19 sau suspecţi că sunt infectaţi cu noul coronavirus sunt trataţi, în prezent, în Secţia Clinică de Boli Infecţioase.

În judeţul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns, marţi, la 69 de cazuri, potrivit ultimei statistici care a fost făcută publică de Prefectură. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.