Teatrul „Gong” livrează poveşti online

Divertisment

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu lansează „Meniul cu poveşti şoptite”, o platformă audio special creată pentru cei mici.

„Meniul cu poveşti şoptite” a fost creat ca o alternativă locală la anularea evenimentelor publice în incinta teatrelor din România. Prin intermediul acestei secţiuni, actorii rămân conectaţi cu fanii lor, cărora le citesc poveşti de noapte bună, contribuind, totodată, la dezvoltarea unui nou public pentru teatrul sibian. Toate înregistrările sunt disponibile gratuit, pe teatrulgong.ro, iar lista fişierelor audio este actualizată zilnic. Prima poveste distribuită în acest meniu este „Zâna Zânelor” de Petre Ispirescu, în lectura Luciei Barbu.

„Pentru noi e foarte important să rămânem în legătură cu publicul nostru, promovând interacţiunea chiar şi în mediul digital. În acelaşi timp, suntem conştienţi că doar împreună putem crea un cadru-suport pentru a trece mai uşor această perioadă de criză şi am fost bucuroşi să ne reconfigurăm programul cu sprijinul total al administraţiei locale. E important ca cei mici să nu rămână prea mult timp în faţa ecranelor luminoase, cu atât mai puţin seara, înainte de pregătirea pentru un somn odihnitor. Aşadar, aceste podcasturi audio sunt o alternativă înţeleaptă pentru publicul nostru.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

În acest moment, toate spectacolele şi manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată. Între timp angajaţii teatrului pregătesc proiectele ce vor lansa redeschiderea cu public în sală.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook