Toate programele teatrului se suspendă până în data de 31 martie

Social

Ținând cont de contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, vă aducem la cunoștință măsurile publice luate de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu: update 16 martie: toate programele teatrului se suspendă până în data de 31 martie.
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu anunță prelungirea, până în data de 31 martie 2020 inclusiv, a perioadei de anulare a spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta teatrului, anunțată inițial doar pentru perioada 11 – 22 martie. Decizia este valabilă atât pentru evenimentele proprii, cât și pentru cele desfășurate în parteneriat sau în regim de închiriere sală.

Agenția de Bilete de la sediul Teatrului „Gong” se închide. Rambursarea biletelor achiziționate online se face automat, în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 5 zile lucrătoare. Pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului, rambursarea se face doar pe bază de programare telefonică, astfel încât să evităm aglomerarea spațiului de la parterul teatrului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Agenția Teatrală, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic. Rambursările pot fi solicitate până în data de 30 aprilie 2020. Pentru programarea vizitei la sediul teatrului, vă rugăm să folosiți numărul de mobil: 0786 884 700.
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își suspendă activitatea cu publicul la birouri. Accesul persoanelor străine la etajul teatrului nu mai este permis. update 11 martie: se anulează toate evenimentele până în data de 22 martie, inclusiv.

În urma extinderii epidemiei virale cu COVID-19 și a recomandărilor Ministerului Culturii în privința luării de măsuri de prevenție, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu se aliniază teatrelor naționale din țară și anulează toate spectacolele și manifestările publice până în data de 22 martie, inclusiv. De asemenea, au fost scoase din distribuție toate materialele tipărite pentru promovarea evenimentelor teatrului, astfel încât să reducem riscul răspândirii virusului. În funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri. update 10 martie: se anulează toate evenimentele până în data de 17 martie, inclusiv. Adrian Tibu, manager: Toate sălile noastre au o capacitate sub 200 de locuri, iar ca atare nu se impune avizul Direcției de Sănătate Publică pentru desfășurarea evenimentelor la sediul instituției. Cu toate acestea, am luat hotărârea dificilă de a anula evenimentele noastre până pe data de 17 martie, inclusiv. De asemenea, au fost oprite de la vânzare, dar nu anulate, restul evenimentelor programate până la finalul lunii. Analizăm permanent situația și vom reveni cu detalii pe parcurs, dar siguranța spectatorilor noștri, precum și a colaboratorilor teatrului, primează în fața oricăror calcule financiare. În momentul de față avem două spectacole în
pregătire, așadar vom repeta și vom lucra în ateliere, fără public.

RAMBURSĂRI BILETE

Începând de miercuri, 11 martie, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata. Cei care și-au achiziționat biletele de la sediul instituției sunt așteptați de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00, să li se returneze banii. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Agenția Teatrală, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic.

MĂSURI DE IGIENĂ

Pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, Teatrul Gong din Sibiu a luat o serie de măsuri. Astfel, a dotat fiecare nivel al instituției cu dozatoare automate de gel, pentru dezinfectarea igienică a mâinilor, iar birourile au șervețele dezinfectante.
Teatrul este dezinfectat de cel puțin două ori pe zi, inclusiv clanțe și balustrade, cu dezinfectant.
Printre măsurile luate de Gong se mai numără: dezinfectarea mânerelor metalice ale scaunelor din sala de spectacole de la etaj,  aerisirea spațiilor interioare cât de des posibil în funcție de activitățile specifice, verificarea grupurilor sanitare în vederea păstrării igienei și a alimentarii cu săpun a dozatoarelor automate, evacuarea selectivă a deșeurilor de două ori pe zi.
În foaierul Teatrului este amplasat și un  panou informativ în legătură cu ce trebuie știut despre coronavirus și cele zece elemente comportamentale care trebuie urmate.

Detalii despre activitatea Teatrului Gong pot fi obținute și la numărul de telefon 0269 210 906.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.